Välj rätt bingohall

När man spelar bingo på nätet så finns det otroligt många spelbolag som erbjuder denna otroliga möjlighet. När man ska välja ett spelbolag att spela med så finns det många sätt som gör det möjligt att få en bra start. Det gäller för spelare att noga gå igenom de olika spelbolagen och vad de erbjuder. Därför är det väldigt bra för spelare att gå igenom de olika recensionerna som erbjuds på nätet. Genom att göra det så ökar dessutom möjligheterna att välja ett spelbolag som verkligen är bra. Nedan följer en rad punkter man bör ha undersökt hos sitt spelbolag som gör det möjligt att man blir nöjd som spelare.

Bonus

Till skillnad från statliga svenska spel och bingolotto så kan man på internet få en rad olika fördelar när man spelar på nätet. Exempel på detta är bonusar. En bonus kan man få av olika anledningar. Det kan finnas registreringsbonus, som innebär att man som spelare får en bonus redan när man som ny kund registrerar ett konto. Då kan man spela gratis och öva sina bingokunskaper. Det finns även något som heter Insättningsbonus. Denna bonusen får man av spelbolaget när man gör sin första insättning med pengar. Bonusen brukar vara på 100%, vilket i sin tur gör att man får dubbelt så mycket insatt på sitt konto. Det finns många olika varianter av bonusar men dessa är de allra vanligaste för spelare.

Omsättningskrav

När man accepterar en bonus så följer det nästan alltid att man måste omsätta dessa pengarna som man får av spelbolaget. Det kan exempelvis var att man måste spela för dem ett visst antal gånger. Exempelvis om man har fått 300 kronor i bonus så måste man omsätta dessa exempelvis fem gånger. Detta för att man måste spela för närmare 1500 kronor innan man kan ta ut bonuspengarna till riktiga pengar. Vissa spelare vill inte spela med bonus och då kan man enkelt ta ut pengarna direkt om man skulle vinna i bingo.

Plattform

Ibland kan det vara bra att undersöka hur en hemsida ser ut. Det kan handla om sidan utseende eller hur den är att orientera sig runt i. Vissa hemsidor kan vara väldigt svåra att förstå och vissa kan vara enklare. Det skiljer sig från spelare till spelare vilket spelbolag som anses ha den bästa hemsidan.

Kampanjer

När man spelar på olika spelbolag så brukar spelbolagen ibland ge sina kunder en rad erbjudanden som tack för att man har valt just den spelaren. Detta kan i många fall vara väldigt fördelaktiga kampanjer som exempelvis rabatt på en bricka, om inte den är helt gratis? Det kan dessutom vara att spelaren får börja exempelvis en bingo-omgång med att få ett valfritt nummer innan omgången ens har börjat. Det finns många olika kampanjer och samtliga skiljer sig, beroende på vilket spelbolag man väljer.

Support

Skulle det vara så att någonting inträffar eller inte fungerar som det ska så kan det vara väldigt bra att ha en möjlighet att nå spelbolaget. Det brukar finnas tre olika sätt att nå kundsupporten. Det allra vanligaste är att man pratar med dem via livechatten. Vill man hellre prata med någon via telefon så går det också bra. Om man har en fråga som tar längre tid så kan det vara bra att skriva ner och skicka in det på ett mejl.

Supporten som jobbar där gör allt för att det ska gå så snabbt som möjligt att få hjälp. Vissa spelbolag har dessutom en support som jobbar dygnet runt. Detta gör att man alltid kan få hjälp om man behöver det. Vissa spelbolag har dock bara engelskspråkig kundsupport. Så är man en spelare som inte är så bra på engelska så kan det vara bra att välja ett bolag som erbjuder svensk kundtjänst alltid.

Insättningar

När man ska göra en insättning så kan det vara olika sorters möjligheter att göra detta. De flesta spelbolagen har gjort det möjligt att använda ett vanligt bankkort som betalningslösning. Har man däremot exempelvis en elektronisk plånbok som man vill använda så går det allt som oftast också jättebra. Men det gäller att verkligen kontrollera så att detta är möjligt hos spelbolaget. Många spelare väljer sedan att stanna länge.